Cocotte

Rue des Archers, nr. 43
7000, Mons
+32 (0) 475 91.29.04 www.cocottemons.be/ Engels, Frans Add to Cart 
Commercial Descriptions

Mons Card Partner

Korting : Een gratis kopje koffie of thee na de maaltijd

Te koop op www.monscard.be

Cocotte is een gastentafel, een moderne kantine. Op het menu: duurzame, seizoensgebonden producten afkomstig uit korte circuits en vooral van producenten van de streek. Stelt u zich de royale keuken van uw grootmoeder voor met een vleugje verfijning en een onverwacht snufje. Geen kaart maar elke dag een ander menu afhankelijk van de markt en de inspiratie.

Het “Cocotte” Menu: Voorgerechten worden aan tafel geserveerd. Daarna is het zoals "thuis": het hoofdgerecht wordt op een centraal buffet geplaatst. U schept op en u schept bij wanneer u maar wilt.

De “Cocotte” Afterwork: Met familie, collega's en/of vrienden. ‘s Vrijdags van 18 tot 21.30 uur worden naast het menu tapasformules aangeboden (hummus, verrines, cheesecake, zoute taart, kazen en regionale fijne vleeswaren).

De “Cocotte” Brunch: ‘s Zaterdags en ‘s zondags (vanaf 's middags tot 15:30 uur) worden er 3 brunchgerechten aangeboden (Hoeve, Vegetarisch of Zout-zoet).

De “Cocotte” Sessions: Een donderdag op 2 (van 19 tot 22 uur) is er een kookworkshop die openstaat voor iedereen (35 euro inclusief aperitief). Cocotte, een mooi verhaal: Het prachtige liefdesverhaal van Myriam Abaoud en Lawrence Gosset. Zij begint een ander leven en wil vanaf 2012 haar geluk beproeven als kok. Ze gaat op zoek naar een locatie, eerst in Brussel, waar zij woont, maar onderweg wordt zij verliefd en hij stelt voor om hun passie te delen bij zijn thuis in Mons, in het tuinhuisje!

Photos
Videos
Choose Distance
Hide Map